ELS NOSTRES VALORS

La nostra preocupació per la qualitat, el compliment dels terminis, l'assessorament i la comunicació amb els professionals han fet de Dental Tecnic el laboratori amb més projecció i capacitat de producció de tota Mallorca i amb la capacitat de donar ple servei fora del seu àmbit natural.

I. Investigació i desenvolupament

Invertim continuadament en noves tècniques com el disseny assistit per ordinador i materials innovadors biocompatibles, que van des del Titani fins al Zirconi, per aconseguir productes d’una qualitat excel·lent i amb una notable reducció de temps.

IV. Desenvolupament professional

Apostem pel desenvolupament professional de tots i cada un dels components de Dental Tecnic.

II. Qualitat

Bolcats en la qualitat, basada en la utilització de materials i tècniques d’última generació mitjançant protocols normalitzats de treball.

V. Terminis

Els nostres protocols de treball estableixen els temps de laboratori per oferir les millors solucions als nostres clients i en els temps acordats.

III. Treball/ Feina

No treballem únicament pels professionals de l’odontologia, sinó que treballem amb ells, escoltant les seves necessitats i consells, establint una comunicació oberta i participativa.

Contacte'ns

Ubicats a Palma de Mallorca, en unes modernes instal·lacions de més de 500 metres quadrats, una trentena de professionals titulats i amb formació en les últimes tècniques i tractaments de materials, proveeixen en l’actualitat a clíniques locals i de la resta d’Espanya, garantint que els productes acabats s’entreguin sempre a temps als clients.

Contacte